obr_satnik_UK

V případě potřeby můžeme poskytnout lidem přicházejícím z válečného konfliktu na Ukrajině trvanlivé potraviny, hygienické potřeby včetně plen pro děti, školní a sportovní pomůcky, ale také kompletní ošacení pro děti i dospělé. V individuálních případech můžeme pomoci s finančním zajištěním školních nebo volnočasových aktivit.

Oblečení: do prázdnin probíhá výdej každý čtvrtek v 17,30 hod. na adrese Přecechtělova 2243/11, Praha 5 (zastávka autobusu Velká Ohrada)

Potraviny a hygiena: do prázdnin po individuální domluvě na tel. 731 780 587. O prázdninách v pondělky 4.7., 1.8., 5.9. - vždy mezi 12 a 14 hod. v Komunitním centru sv. Prokopa, adresa V Hůrkách 8, Praha 5

Školní a sportovní pomůcky - po individuální domluvě na tel. 731 780 587.

Finanční podpora - po individuální domluvě na tel. 731 780 587.

У разі необхідності ми можемо надати людям, які приїхали з війни в Україні, міцні продукти харчування, засоби гігієни, включаючи дитячі підгузки, шкільне та спортивне спорядження, а також повний одяг для дітей та дорослих. В окремих випадках ми можемо допомогти у фінансовому забезпеченні шкільної або дозвілля.

Одяг: до свята доставка здійснюється щочетверга о 17.30 год. за адресою Precechtělova 2243/11, Praha 5 (зупинка автобуса Velká Ohrada).

Харчування та гігієна: до свят за індивідуальним замовленням за тел. 731 780 587. Про святкові дні в понеділок 4.7., 1.8., 5.9. - завжди з 12 до 14 год. у Спільному центрі Св. Прокопа, адреса в м. Гурках 8, Прага 5

Шкільні та спортивні споруди - за індивідуальним замовленням за тел. 731 780 587.

Фінансова підтримка - за індивідуальним замовленням за тел. 731 780 587.

obr_jidlo