POZOR!

změna provozu

křižovatka Seydlerova x V Hůrkách

Poskytujeme komplexní podporu lidem prchajícím z válečného konfliktu na Ukrajině v rámci Prahy 13. / Ми надаємо всебічну підтримку людям, які рятуються від воєнного конфлікту в Україні в межах Праги 13.

Pomoc Ukrajině / Допомога Україні

Co děláme? / Що ми робимо?

Chcete nás kontaktovat? Napište na mail ukrajina@stodulky.charita.cz nebo volejte koordinátorku na tel. 731 780 587.

AKTUÁLNÍ POTŘEBY SOUVISEJÍCÍ S POMOCÍ LIDEM Z UKRAJINY:

• Prosíme o finanční prostředky na
    • personální zajištění práce s uprchlíky (nutnost navýšení úvazků pracovníků,kteří pracují s uprchlíky a koordinují pomoc)
    • přímá pomoc rodinám (zajištění školních potřeb, pomoc s placením nákladů na ubytování, dovybavení bytů, příspěvek na jazykové kurzů případně zajištění jakýchkoli dalších potřeb, které nejsou schopni uprchlíci pokrýt ze svých zdrojů)                                                                                                       -
    • provozní náklady (zejména pohonné hmoty, kancelářské potřeby...)

Příspěvky je možné posílat na účet 127673309/0800 s poznámkou UKRAJINA nebo využít přiložený QR kód

UK_QR

Aktuální dění můžete sledovat na našich FB stránkách. / За поточними подіями ви можете слідкувати на нашому FB-сайті.