PONDĚLÍ

Pomoc v době pandemie

pomoc a informace na tel. 731 780 587

Rozloučení s Janou Urbanovou

Ve středu 19. srpna nás zasáhla nečekaná a bolestivá zpráva o smrti naší dlouholeté kolegyně, sestřičky Charitní ošetřovatelské služby, Jany Urbanové.

V Charitě byla zaměstnaná od roku 1993 a za ty dlouhé roky se nesmazatelně vryla do srdcí mnoha pacientů, kterým sloužila s úctou, pokorou, trpělivostí a empatií. Podobně fungovala v kruhu svých kolegyň, pro které vždy našla milá slova povzbuzení, drobnost pro radost či nezištnou pomoc s prací v kanceláři.

Jana žila velmi skromným životem a bez rodiny, obklopená jen několika málo - ovšem o to pevnějšími pouty přátelství. Vzhledem k tomu jsme neváhali s tím vzít Jany pohřeb do svých rukou.

Uskuteční se 31. srpna v 10 hod. v kostele sv. Václava na nám. 14. října v Praze na Smíchově během mše svaté. Následně bude odvezena ke kremaci a její ostatky pak budou uloženy v rodinném hrobě v Rosicích u Brna.

Dovoluji si touto cestou požádat všechny, kdo ji znali a měli ji rádi, abyste tyto informace poskytli dál - parte je k dispozici ke stažení zde.

Pokud by se někdo chtěl finančně spolupodílet na nákladech spojených s pohřbem, jakýkoliv obnos je možné odeslat na účet Farní charity Stodůlky č. 0127673309/0800 - do poznámky prosím vepište, že se jedná o dar na pohřeb Jany. Za jakoukoliv částku upřímné díky.