Jak je možné nás podpořit finančně?

Bez darů se naše organizace neobejde, jen díky podpoře dárců můžeme pomáhat tam,kde je potřeba.

Na veškeré dary jsme schopni vystavit potvrzení o daru.

Děkujeme vám za podporu našich projektů.

Charitní ošetřovací služba

Každý z nás, chce stonat a umírat doma.Díky naší službě mohou desítky lidí zůstavávat doma, ve své posteli, mezi svými blízkými. Nejen,že se cítí lépe psychicky, poztivní dopad to má i na jejich zotavování.  Domácí péče také šetří mnoho veřejných peněz, protože pacienti, kteří se léčí doma nevyužívají drahou nemocnicní péči.

Pokud i vy chcete přispět k tomu,aby senioři a nemocní mohli zůstavat doma zašlete dar na náš účet 127673309/0800 a do poznámky pro příjemce uveďte heslo "domácí péče"  nebo využijte následujcíc qr kód a nebo platební bránu Darujme.

qr

Inflace a zdražení energií ještě více zhoršili sitauaci rodin, o které pečujeme. Většina z nich je v situaci,kdy si nemůže dovolit zaplatit obědy pro děti, kroužky, školní pomůcky a už vůbec ne třeba tábor nebo školu v přírodě. Pokud chcete podpořit děti z těchto rodin, zašlete dar na náš účet 127673309/0800 a do poznámky pro příjemce uveďte heslo "rodiny"  nebo využijte následujcíc qr kód a nebo platební bránu Darujme.

qr

Uprchlíci

Vzhledem k situaci na Ukrajině koordinujeme péči o uprchlíky v rámci Prahy 13. Zaměřujeme se jak na uspokojení základních potřeb, tak na integrační programy, které rozvíjíme. V tuto chvíli již běží kurz češtiny a probíhají česko-ukrajinská setkání. Na to, abychom mohli rozvíjet další aktivity, potřebujeme vaši finanční podporu. Můžete zaslat dar na náš účet 127673309/0800 a do poznámky pro příjemce uveďte heslo "uprchlíci",  nebo využijte následující qr kód nebo platební bránu Darujme.

UK_QR_