v sobotu 4.2. od 9,30

Zobrazit podle času:
Rubriky:

Pánksé zimní boty vel. 43

Milí dárci, pro lidi bez domova urgentně potřebujeme PÁNSKÉ ZIMNÍ BOTY vel. 43 a větší. Vážíme si Vaší pomoci konkrétním mužům, kteří už několik týdnů u nás prosí o boty, které zatím nemáme.

Kurzy českého jazyka pro uprchlíky - začátečníci / mírně pokročilí

Otevíráme další kurzy českého jazyka pro uprchlíky z Ukrajiny s dočasnou ochranou. Zejména pro ty, kteří bydlí na Praze 13 a 5. Začátečníci: čtvrtky od 18:30; mírně pokročilí: pátky od 9 hod.  Těšíme se na nové studenty!     Přihlašovat se můžete ZDE

Ми відкриваємо ще один курс чеської мови для біженців з України з тимчасовим захистом. Особливо для
тих, хто живе на Praha 13 i 5. ПОЧАТКІВЦІ:  Четвергах з 18:30; НИЖЧИЙ ПРОМІЖНИЙ: П'ятницях з 9 ранку. Ми з нетерпінням чекаємо на нових студентів.   зареєструватися на курс можна  Тут

Výsledek Tříkrálové sbírky 2023

Dnes sdílíme velkou radost. V rámci Tříkrálové sbírky jsme společně, vysbírali neuvěřitelných a rekordních 286 524 Kč !!    Díky vám i v roce 2023 nezůstanou rodiny v krizi na Praze 13 bez pomoci.

Moc děkujeme všem dobrovolníkům, bez kterých by to nebylo možné! Všem dárcům za jejich velkorysost a důvěru! Všem spolupracujícím organizacím Farnost StodůlkyCírkevní mateřská škola SrdíčkoŠťastná třináctka, Farnost Ořech, ZŠ MohylováZŠ a MŠ Parentes, Řeznictví MasologyHQ Pippi GrillTulipa Praha - květinový velkoobchod.

ČUS - česko-ukrajinské setkání 4.2. workshop od 16:30

Zveme vás na další ČeskoUkrajinské setkání, jehož cílem je pomoci uprchlíkům z Ukrajiny se začleněním do české společnosti a vzájemné poznávání se. Těšíme se na všechny malé i velké. Tentokrát máme pro děti připraven opět workshop ve spolupráci s Ústavem experimentální botaniky, který měl minule velký úspěch. Těšíme se na viděnou! Запрошуємо на чергову чесько-українську зустріч, мета якоїдопомогти біженцям з України інтегруватися в чеське суспільство та пізнати один одного. Чекаємо всіх, малих і великих. Цього разу у співпраці з Інститутом експериментальної ботаніки ми підготували ще один майстер-клас для дітей, який минулого разу мав великий успіх. Чекаємо на вас

Setkání pro pečující osoby 4.2. "Konec(?) života"

„Neumíráme tak, jak bychom si přáli, a to hlavně proto, že o tom s nikým nemluvíme.“

Zkoušeli jste někdy mluvit o smrti? Přemýšlíte, jaké to bude, až vám odejde někdo blízký? Chtěli byste si to vše nějak uchopit, ale nevíte jak na to?

Zveme vás 4.2. od 9:30 do 11:30 do Komunitního centra sv. Prokopa na Hůrce na další setkání pro pečující s tématem: „Konec(?) života“.

Koledníkům patří velký dík!

Děkujeme malým i velkým koledníkům, kteří vinšují místním obyvatelům štěstí a zdraví v novém roce 2023!

Fotogalerie Tříkrálová sbírka zachycuje žehnání koledníkům, zpívání farního sboru a další okamžiky z letošního koledování.

Tříkrálová sbírka 2023 a doprovodné akce

Na začátku ledna proběhne tradiční Tříkrálová sbírka, díky které dlouhodobě podporujeme děti z rodin v těžké sociální situaci.

V rámci ní vás srdečně zveme na připravené doprovodné akce:

Tříkrálové koledování na Malé Ohradě 6.1. od 16,30 hodin

Zpívání koled u metra Lužiny 7.1. od 10 hodin

Tříkrálový koncert Annamárie d'Almeida 8.1. od 15 hodin

Tříkrálový koncert

Přijdťe se zaposlouchat do krásné hudby a podpořte Tříkrálovou sbírku.

8.1. v 15:00 vystoupí v Komunitním centru Sv. Prokopa (V Hůrkách 8,Praha 5)  zpěvačka Annamária d'Almeida.

Doporučené dobrovolné vstupné je 200 Kč.

Společné koledování 6.1.

Na Tři krále  6.1. 2023 v 16,30 zveme všechny na společné koledování v rámci Tříkrálové sbírky, sraz na točně Malá Ohrada. Převleky pro krále i koruny budeme mít,ale můžete si je také vyrobit doma a přijít již oblečení. Využijte možnosti připojit se ke zkušeným koledníkům a zažijte nevšední zážitek. Těšíme se na koledníky všech generací. V případě dotazů nás kontaktujte na 731780587 či mailu kristyna.vyskocilova@stodulky.charita.cz

Cukroví pro seniory

Již tradičně, díky Vaší pomoci, roznáší sestřičky Vánoční cukroví s přáním seniorům, o které se starají. Další balíčky pak rozdáváme lidem bez domova.

Pokud máte možnost a chuť se zapojit, přinášejte menší balíčky cukroví do komunitního centra do 18.12., v pracovní dny od 9 do 15 hod, nebo jindy po domluvě na tel. čísle 7317 80 587.

Případně balíčky můžete zanechat v obou kostelích během mší v neděli 18.12.