Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Setkání pro pečující o psychoterapii

Zveme na setkání všechny, kteří pečují nebo se chystají pečovat o své nemocné či staré blízké doma.

Při tomto setkání se seznámíme s psychoterapií, s různými směry, a s tím, jak nejlépe zvolit správnou terapii.

Harmonogram setkání:

9,30 - 10,30: sdílení radostí a starostí z pečování o své blízké

10,30 - 11,30: odborná přednáška

Místo: Komunitní centrum sv. Prokopa
Termín: 12. 6. 2021, 09:30 — 12. 6. 2021, 11:30

Pečujete o svého blízkého doma? Nebo o péči uvažujete? Potřebujete zjistit na co máte při péči nárok? Cítíte se na péči sami a vyčerpaní? Potřebujete půjčit pomůcky? Konzultovat výživu nemocného?

Po mnoha letech organizování podpůrné skupiny a vzdělávacích setkání pro pečující spouštíme Poradnu pro pečující. Jsme tu pro vás, protože víme, že péče doma není jednoduchá, ale také víme, že má velký smysl.

Jsme tu pro vás, protože věříme, že s dobrou podporou je možné pečovat doma- s láskou a bez vyhoření. Jsme

tu pro vás, protože věříme, že každý si zaslouží stárnout,stonat i umírat doma.

Sbírka potravin pro lidi v nouzi

24.4. proběhla další Sbírka potravin. Tak jako už pravidelně se naše Farní charita zapojila do sbírky v Galerii Butovice. I tentokrát jsem se mohli spolehnout na velké zapojení farníků, zejména z řad mládeže, ale i dalších již stálých dobrovolníků, a dále také na pomoc studentů z Gymnázia Jaroslava Heyrovského. Krásně se tak propojily různé skupiny dobrovolníků, což je velmi cenné. Děkujeme dobrovolníkům za veškerou pomoc, které si velmi vážíme a bez níž by sbírka nemohla proběhnout.

Sbírka potravin 2021

V sobotu 24.4. budeme u hypermarketu Albert v Galerii Butovice sbírat od dárců potraviny.
Darované potraviny pak budou rozdělovány rodinám či samoživitelům s dětmi v tíživé sociální situaci, seniorům a lidem bez domova.

Hlavním posláním sbírky je podat pomocnou ruku těm, kteří trpí nedostatkem jídla, a také upozornit na to, v jaké míře jídlem plýtváme.

Místo: Albert hypermarket Galerie Butovice
Termín: 24. 4. 2021, 08:00 — 24. 4. 2021, 18:00

Sbírka potravin

Farní charita Stodůlky se opět účastní Sbírky potravin 24.4.

Naše dobrovolníky můžete tak jako obvykle potkat před prodejnou Albert v Galerii Nové Butovice. Sbírka bude probíhat mezi 8. a 18. hodinou. Děkujeme předem za vaše dary, které využijeme na pomoc rodinám v krizi, lidem bez domova a seniorům.

Respirátory pro rodiny v krizi a lidi bez domova

Vzhledem k nařízení vlády poskytujeme klientům zdarma respirátory. Při výdeji jídla tedy mohou obdržet jak jídlo,tak respirátory. V případě, že potřebují pouze respirátory, je možné se na předání domluvit na čísle 731780587.

Šatník a potravinová pomoc dočasně POUZE INDIVIDUÁLNĚ

Z důvodu aktuální zhoršující se situace v souvislosti s pandemií koronaviru bude pravidelný výdej potravinové a materiální pomoci (potraviny, drogerie, ošacení) poskytován individuálně, a to minimálně po dobu PES na úrovni 5.

Pomoc Vám rádi poskytneme po předchozí telefonické domluvě na tel. 733 108 816.

Tříkrálová sbírka 2021

Tři králové už pomalu přicházejí.

Nenechte je dlouho ťukat na dveře a otevřte jim-letos online.

Jak? Návod najdete zde!

Potravinová pomoc 30.11.

V pondělí 30.11. je možné využít od 9 do 11 hodin potravinové pomoci. Těšíme se na vás na Velké Ohradě, Přecehtělova 2243.

Stejně tak bude otevřen šatník, dle běžné otevírací doby.

Sbírka potravin 2020

V sobotu 21.11. budeme u hypermarketu Albert v Galerii Butovice sbírat od dárců potraviny.
Darované potraviny pak budou rozdělovány seniorům, rodinám či samoživitelům s dětmi v tíživé sociální situaci a lidem bez domova.

Místo: Albert hypermarket Galerie Butovice
Termín: 21. 11. 2020, 08:00 — 21. 11. 2020, 18:00