Národní potravinová sbírka

Nakupte 10.11. lidem v nouzi... třeba v Albertu v Galerii Butovice :)

otevřeno každé pondělí

17-18 pro muže

18-18,45 pro ženy

Těšíme se na vás!

v sobotu 24.11. od 9,30

1. - 13.1.2019

Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Národní potravinová sbírka 2018

Po roce se znovu připojujeme k projektu Potraviny pomáhají a zapojujeme se do Národní potravinové sbírky.

A sháníme ochotné ruce. Jak se můžete zapojit?

• rozdávat nakupujícím letáky
  • vybírat od nakupujících potraviny
  • třídit a balit potraviny do krabic
  • odvážet potraviny do skladu – hledáme také dobrovolníky, kteří mohou zajistit odvoz potravin vlastním vozem
Místo: Albert hypermarket v Galerii Butovice
Termín: 10. 11. 2018, 08:00 — 10. 11. 2018, 18:00

Národní potravinová sbírka v pražské arcidiecézi: Darujte jídlo těm, kterým schází

Šestý ročník Národní potravinové sbírky proběhne v sobotu 10. listopadu ve stovkách supermarketů v celé České republice. Oficiálním partnerem sbírky je Charita Česká republika. Ta prostřednictvím Arcidiecézní charity Praha a farních Charit v pražské arcidiecézi zajišťuje sbírku ve více než deseti supermarketech v Praze a okolí.

Setkání pečujících - péče o kůži

Pečujete o někoho blízkého? Nevíte si s něčím rady? Cítíte se se svými starostmi osamělí? Přijďte na setkání pro pečující, jsme tu pro Vás!

Místo: Komunitní centrum sv. Prokopa
Termín: 20. 10. 2018, 09:30 — 20. 10. 2018, 11:30

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Setkávání pečujících v novém školním roce

Po prázdninách se znovu setkáme s pečujícími o své blízké v domácím prostředí. Těšíme se na Vás!

Místo: Komunitní centrum sv. Prokopa
Termín: 15. 9. 2018, 09:30 — 15. 9. 2018, 11:30

Výroční zpráva za rok 2017

Zpráva o hospodaření naší organizace, o jejích službách a projektech, je k dispozici na tomto odkazu.

Plány do nového školního roku

Do nového školního roku vstupujeme s novou energií a odholáním pokračovat v pomoci potřebným, vzdělávat se a rozvíjet se. Co chystáme?

Putovali jsme na Svatou Horu

V sobotu 16.6.2018 jsme se připojili k dalším více než 300 účastníků Pouti Na křídlech pomoci, kterou organizovalo Arcibiskupství pražské na Svatou Horu u Příbrami.

27 zájemců z řad klientů naší charity, farníků či jejich přátel vyrazilo v sobotu ráno, aby načerpali duchovní sílu nebo si prostě jen prohlídli areál a přilehlé okolí Svaté Hory.