v sobotu 4.2. od 9,30

Zobrazit podle času:
Rubriky:

Pánksé zimní boty vel. 43

Milí dárci, pro lidi bez domova urgentně potřebujeme PÁNSKÉ ZIMNÍ BOTY vel. 43 a větší. Vážíme si Vaší pomoci konkrétním mužům, kteří už několik týdnů u nás prosí o boty, které zatím nemáme.

ČUS - česko-ukrajinské setkání

Setkání pro ty, kteří přišli z válečného konfliktu na Ukrajině, a (nejen) pro jejich hostitele.

Přátelské posezení s programem pro děti i pro dospělé za účelem vzájemného poznávání našich kultur a zvyklostí, navázání nových kontaktů, získání informací a odpočinutí si od všedních starostí.

Sledujte aktuální informace na našem facebooku. V případě dotazů nás kontaktujte na tel. 731 780 587 nebo mailem ukrajina@stodulky.charita.cz

Зустріч для тих, хто приїхав з військового конфлікту в Україні, і (не тільки) для своїх господарів.

Дружнє проведення часу з програмою для дітей і дорослих з метою взаємного пізнання наших культур і звичаїв, налагодження нових контактів, отримання інформації та відпочинку від повсякденних турбот.

Слідкуйте за актуальною інформацією на нашій сторінці у Facebook. У разі виникнення питань звертайтеся до нас за тел. 731 780 587 або поштою Україна@stodulky.charita.cz

Místo: Komunitní centrum sv. Prokopa
Termín: 4. 2. 2023, 16:30 — 4. 2. 2023, 18:30

Setkání pro pečující osoby 4.2.

Zkoušeli jste někdy mluvit o smrti?
Přemýšlíte, jaké to bude, až vám odejde někdo blízký?
Chtěli byste si to vše nějak uchopit, ale nevíte jak na to?
Zveme vás do Komunitního centra sv. Prokopa na Hůrce na další setkání pro pečující s tématem „Konec(?) života“

„Neumíráme tak, jak bychom si přáli, a to hlavně proto, že o tom s nikým nemluvíme.“

Místo: garáž Komunitního centra sv. Prokopa
Termín: 4. 2. 2023, 09:30 — 4. 2. 2023, 11:30

Kurzy českého jazyka pro uprchlíky - začátečníci / mírně pokročilí

Otevíráme další kurzy českého jazyka pro uprchlíky z Ukrajiny s dočasnou ochranou. Zejména pro ty, kteří bydlí na Praze 13 a 5. Začátečníci: čtvrtky od 18:30; mírně pokročilí: pátky od 9 hod.  Těšíme se na nové studenty!     Přihlašovat se můžete ZDE

Ми відкриваємо ще один курс чеської мови для біженців з України з тимчасовим захистом. Особливо для
тих, хто живе на Praha 13 i 5. ПОЧАТКІВЦІ:  Четвергах з 18:30; НИЖЧИЙ ПРОМІЖНИЙ: П'ятницях з 9 ранку. Ми з нетерпінням чекаємо на нових студентів.   зареєструватися на курс можна  Тут

Výsledek Tříkrálové sbírky 2023

Dnes sdílíme velkou radost. V rámci Tříkrálové sbírky jsme společně, vysbírali neuvěřitelných a rekordních 286 524 Kč !!    Díky vám i v roce 2023 nezůstanou rodiny v krizi na Praze 13 bez pomoci.

Moc děkujeme všem dobrovolníkům, bez kterých by to nebylo možné! Všem dárcům za jejich velkorysost a důvěru! Všem spolupracujícím organizacím Farnost StodůlkyCírkevní mateřská škola SrdíčkoŠťastná třináctka, Farnost Ořech, ZŠ MohylováZŠ a MŠ Parentes, Řeznictví MasologyHQ Pippi GrillTulipa Praha - květinový velkoobchod.

ČUS - česko-ukrajinské setkání 4.2. workshop od 16:30

Zveme vás na další ČeskoUkrajinské setkání, jehož cílem je pomoci uprchlíkům z Ukrajiny se začleněním do české společnosti a vzájemné poznávání se. Těšíme se na všechny malé i velké. Tentokrát máme pro děti připraven opět workshop ve spolupráci s Ústavem experimentální botaniky, který měl minule velký úspěch. Těšíme se na viděnou! Запрошуємо на чергову чесько-українську зустріч, мета якоїдопомогти біженцям з України інтегруватися в чеське суспільство та пізнати один одного. Чекаємо всіх, малих і великих. Цього разу у співпраці з Інститутом експериментальної ботаніки ми підготували ще один майстер-клас для дітей, який минулого разу мав великий успіх. Чекаємо на вас

Setkání pro pečující osoby 4.2. "Konec(?) života"

Zkoušeli jste někdy mluvit o smrti? Přemýšlíte, jaké to bude, až vám odejde někdo blízký? Chtěli byste si to vše nějak uchopit, ale nevíte jak na to?

Zveme vás 4.2. od 9:30 do 11:30 do Komunitního centra sv. Prokopa na Hůrce na další setkání pro pečující s tématem: „Konec(?) života“.

Koledníkům patří velký dík!

Děkujeme malým i velkým koledníkům, kteří vinšují místním obyvatelům štěstí a zdraví v novém roce 2023!

Fotogalerie Tříkrálová sbírka zachycuje žehnání koledníkům, zpívání farního sboru a další okamžiky z letošního koledování.

Tříkrálový koncert 2023

Zveme vás na koncert na podporu Tříkrálové sbírky na území Prahy 13.

V doprovodu klavíru zazpívá Annamária d'Almeida.

Místo: Komunitní centrum sv. Prokopa
Termín: 8. 1. 2023, 15:00 — 8. 1. 2023, 16:30