v sobotu 20.10. od 9,30

18-18,45 pro ženy

Těšíme se na vás!

v pondělí 9 - 11 hod.

Děkujeme Vám za štědrost!

přispěli jste nám rekordními 90 280 Kč

Tříkrálový koncert s Gospel Limited

Nadcházející Tříkrálovou sbírku podpoří svým koncertem gospelová kapela Gospel Limited - mladý smíšený pěvecký sbor, jehož hlavní repertoár tvoří moderní gospel, nádherná emotivní duchovní hudba vycházející z černošské hudební tradice.

Místo: Kostel sv. Jakuba Staršího ve Stodůlkách
Termín: 7. 1. 2018, 15:00 — 7. 1. 2018, 16:00
Kategorie: Benefiční akce, Koncert, Akce pro veřejnost

Mezinárodní sbor Gospel Limited slaví letos 10 let svého působení. Dvacet zpěváků z Česka, USA i Venezuely společně vystupuje od roku 2007 pod vedením sbormistra Václava Třísky a má za sebou vydání alba s názvem No Other Choice, které pokřtila zpěvačka Tonya Graves. Sbor spolupracuje s předními hudebníky české jazzové scény a pravidelně vystupuje v pražských klubech jako Jazz Dock nebo Malostranská beseda. Představil se mimo jiné na renomovaném festivalu Blues Alive v Šumperku a dalších hudebních akcích po celé ČR. U příležitosti svého narozeninového koncertu v Paláci Akropolis si letos Gospel Limited přizval speciální hosty z USA – Grammy oceněnou zpěvačku Nadiu Washington a klavíristu žijícího v Bostonu, Jiřího Nedomu.