Děkujeme za podporu a štědrost!

Letošní sbírka přinesla rekordních 85625 Kč.

přes prázdniny uzavřen!

Těšíme se na Vás v pondělí 4.9.

sejdeme se znovu po prázdninách

Jak se můžete připojit k dílu Farní charity Stodůlky?

1) Finančně

Můžete poukázat jakoukoli finační částku na účet č. 0127673309/0800
S vděčností přivítáme větší i menší částky, přispívat lze také pravidelně (nejlépe měsíčně) částkami i zdánlivě symbolickými. Na všechny dary vystavíme doklad o přijetí daru, který slouží k uplatnění daňové úlevy. Kontaktujte prosím naši 0dBx5_am.

Máte možnost přispívat do kasičky umístěné ve foyeru Komunitního centra sv. Prokopa nebo využít účet č. 107-3531770227/0100. Je to účet zřízený pro veřejnou sbírku.
Účelem sbírky je zajištění služeb poskytovaných Farní charitou Stodůlky a akcí pořádaných pro veřejnost – tzn. charitní ošetřovatelskou službu, charitní šatníky, setkávání nemocných a starších obyvatel Prahy 13, setkávání pečujících o osoby blízké v domácím prostředí, navštěvování nemocných, drobné dárky k narozeninám a životním jubileím klientů Farní charity, pro podporu ekonomicky a sociálně slabších rodin, profesní vzdělávání zaměstnanců a dobrovolníků.

2) Dobrovolnictvím

• krátkodobě: například jednorázovou pomocí na některé z našich akcí - při organizaci setkávání nemocných a starších, při Tříkrálové sbírce apod.
  • dlouhodobě: můžete se podílet na chodu Farního šatníku, můžete chodit za nemocnými a nebo nabídnout jinou službu, o které si myslíte, že by nám mohla pomoci

3) Modlitbou

• Farní charita realizuje jedno z poslání církve - službu druhým. Bez duchovní podpory se neobejdeme!

4) Věcným darem či službou

• čas od času vypoví službu některý z našich kancelářských pomocníků, potřebujeme nový kus nábytku, případně pořebuje opravit nějaký ten šuplík či dvířka apod.
    Vždy, když nám bude něco chybět - ať už to bude věc nebo ruce, dáme sem poptávku :)

Farní charita Stodůlky by nemohla pomáhat potřebným bez podpory

úřadů státní správy a samosprávy

a soukromých dárců