Děkujeme Vám za štědrost!

přispěli jste nám rekordními 90 280 Kč

3.3. na téma pády u seniorů, aktivizace a motivace seniorů

v provozu každé pondělí 17 - 19 hod.:

17-18 pro muže,

18-19 pro ženy

v pondělí 9 - 11 hod.

Tříkrálová sbírka 2018 začíná

Milí přátelé charitního díla,
velice si vážíme Vaší podpory Tříkrálové sbírky. Děkujeme, že jste při minulé sbírce v roce 2017 naše koledníky vřele přijali. Vedle rekordního finančního výtěžku 85 625 Kč, nám přinesla bohatství ve formě mnoha neopakovatelných zážitků.

Další ročník Tříkrálové sbírky proběhne od 1. do 15. ledna 2018.
Z nové sbírky chceme pokračovat v podpoře školních, volnočasových a sportovních aktivit dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí, a uspořádat poutní výlet pro nemocné a starší obyvatele Prahy 13.

V rámci Tříkrálové sbírky v lokalitě Prahy 13 pořádáme v neděli 7.1. od 15 hod. v kostele sv. Jakuba Staršího ve Stodůlkách koncert hudební skupiny Gospel Limited.

Mezinárodní sbor Gospel Limited slaví letos 10 let svého působení. Dvacet zpěváků z Česka, USA i Venezuely společně vystupuje od roku 2007 pod vedením sbormistra Václava Třísky a má za sebou vydání alba s názvem No Other Choice, které pokřtila zpěvačka Tonya Graves. Sbor spolupracuje s předními hudebníky české jazzové scény a pravidelně vystupuje v pražských klubech jako Jazz Dock nebo Malostranská beseda. Představil se mimo jiné na renomovaném festivalu Blues Alive v Šumperku a dalších hudebních akcích po celé ČR. U příležitosti svého narozeninového koncertu v Paláci Akropolis si letos Gospel Limited přizval speciální hosty z USA – Grammy oceněnou zpěvačku Nadiu Washington a klavíristu žijícího v Bostonu, Jiřího Nedomu.