o prázdninách otevřen 30.7.

v pondělí 9 - 11 hod.

Děkujeme Vám za štědrost!

přispěli jste nám rekordními 90 280 Kč

Byli jsme součástí Noci kostelů

V pátek 25.5. proběhla tradiční Noc kostelů.

Letos jsme byli přizváni k účasti na její organizaci. Jelikož se aktivně spolupodílíme na sociální službě církve a jsme její součástí, pozvání jsme rádi přijali.

Vzali jsme si na starost občerstvení a připravili jednoduché ochutnávkové menu s grilovanou zeleninou, kuřecími křídly a čočkovým salátem. Během večera jsme se setkali s více než 100 lidmi a spolu s nimi jsme si užívali pohodovou atmosféru a příjemný večer.

Bez intenzivního zapojení dobrovolníků by akce nemohla dopadnout takovým úspěchem, proto velmi děkuji za jejich pomoc při přípravě občerstvení, jeho servírování i následného úklidu, ale také aranže prezentace naší Charity. Děkuji jim všem z celého srdce! A děkuji organizátorům z naší farnosti za odvahu nás oslovit a za jejich pečlivou přípravu, díky které byla akce tak příjemnou.