Děkujeme za podporu a štědrost!

Letošní sbírka přinesla rekordních 85625 Kč.

přes prázdniny uzavřen!

Těšíme se na Vás v pondělí 4.9.

sejdeme se znovu po prázdninách

Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Setkání pečujících u ohně

Ve čtvrtek 22.6. zveme všechny pečující k neformálnímu setkání a posezení o ohně, buřtů a piva na farní zahradě ve Stodůlkách :)

Místo: farní zahrada
Termín: 22. 6. 2017, 18:30 — 22. 6. 2017, 21:00

Řekněme „ano mobilitě“ namísto „pevnosti Evropa“

Výzva Caritas Europa u příležitosti Světového dne uprchlíků
Světový den uprchlíků si připomínáme v úterý 20. června. Vedoucí představitelé států a ministři zahraničních věcí států Evropské unie se v těchto dnech sejdou na jednání Rady Evropy a Výboru pro zahraniční záležitosti, aby se opět shodli na tom, že je třeba zadržet migraci za hranicemi Evropy.  Tato politika připomínající úsloví „sejde z očí, sejde z mysli“ však přispívá k tomu, že dál umírají a trpí desítky tisíc lidí.

Den zdraví na Praze 13

Chcete se dozvědět více o našich službách?

Setkat se se sestřičkami z domácí ošetřovatelské péče?

Zkontrolovat svoje fyziologické funkce?

Využijte k tomu akci Den zdraví Prahy 13 a přijďte k našemu stánku. U dalších vystavovatelů si můžete nechat změřit tuk v těle, vyzkoušet si a zkonzultovat kompenzační pomůcky a užít si zajímavý doprovodný program - třeba i se svými dětmi :)

Těšíme se na Vás!

Místo: prostranství před radnicí Prahy 13
Termín: 14. 6. 2017, 13:00 — 14. 6. 2017, 18:00

Setkání pro pečující

Při červnovém setkání shrneme témata probraná od loňského září doteď - komunikaci, problematiku demence a Alzheimerovy nemoci a aktivizaci seniorů. Nezapomeneme se určitě věnovat ani pohybové terapii.

V rámci společného setkání budete moci využít základní sociální poradenství a zkonzultovat zkušenosti či otázky z pečování o své blízké. Přítomné budou všeobecné setry Farní charity, které budou připravené poradit či zodpovědět i specifické dotazy spojené s konkrétním postižením nebo chorobou (poradit s výživou, rehabilitačním cvičením, s opatřeními důležitými při péči o imobilní pacienty atd.). Chceme vám být nápomocní při překonání strachu z tohoto nelehkého závazku pečovat o své blízké v domácím prostředí, a poskytnout vám maximálně všestrannou podporu a pomoc.

Místo: Komunitní centrum sv. Prokopa
Termín: 3. 6. 2017, 09:30 — 3. 6. 2017, 11:30

Společné charitní setkání

Ve čtvrtek 1.6. se uskuteční společné setkání dobrovolníků a pracovníků naší Charity. Na farní zahradě ve Stodůlkách si opečeme buřty, popovídáme a odpočneme si. Rodinní příslušníci vítáni :)

Místo: farní zahrada
Termín: 1. 6. 2017, 16:30 — 1. 6. 2017, 21:00

Vydali jsme výroční zprávu za rok 2016

Zpracovali jsme pro vás výroční zprávu za rok 2016. Najdete v ní informace o naší činnosti a hospodaření v uplynulém roce.

Děkujeme za podporu.

Farní charita Stodůlky by nemohla pomáhat potřebným bez podpory

úřadů státní správy a samosprávy

a soukromých dárců